Båtförmedling

Säljbrygga mitt i Stockholm och showroom på Värmdö.
Vi annonserar din båt i hela Norden, så vi får mer betalt för din båt.

Båtförmedling mitt i Stockholm!

Dags att sälja din båt? Vi hjälper dig att få mer betalt för din båt!

Vi är en av Sveriges största aktörer på begagnade motorbåtar och hjälper dig med allt från avtal, presentation, annonser och framförallt att få din båt såld till bästa pris.

Vi har vädigt bra koll på prisnivåer och vad liknande objekt säljs för just nu. Vi har också koll på vilka av de olika båtmodellernas bästa säljargument är och vart köparna till din båt finns.

Beskriv så mycket som möjligt om din befintliga motorbåt här så återkommer vi med en båtvärdering och förslag på ett upplägg kring försäljningen.

> Information om din motorbåt

13 + 13 =

Vi har redan intressenter på din båtmodell

Dagligen får vi in förfrågningar av intresserade köpare som letar efter en specifik båtmodell. Denna databas är välfylld av intressenter och är det en vanligare båtmodell så har vi säkert redan flera intressenter som skulle vilja se din båt.

 

Säljbrygga mitt i Stockholm och showroom på Värmdö

Vår säljbrygga ligger med bästa läge i Stockholm fyllt av båtmänniskor samt båtägare som lägger till när de ska slussa igenom Hammarbyslussen. Vi har även ett showroom ute på Värmdö för visning av motorbåtar på land.

Vi marknadsför även din båt på vår välbesökta hemsida och på annonssidor över hela Norden för att hitta den bästa köparen. 

 

Vi tar emot inbytesbåtar, eller sälj din båt direkt till oss

Vill du göra en snabb affär så kan vi köpa båten direkt av dig, det finns som alternativ om du behöver bli av med båten på dagen i stort sett. Vi kan också ta in inbytesbåtar av de som vill köpa din båt. Vilket är en stor fördel då väldigt många vill byta båt i samband med ett köp.

 

Tydliga avtal med full transparens

Våra avtal för båtförmedling är väldigt raka och tydliga så att det inte ska finnas några funderingar eller missförstånd. Vi kommer tydligt gå igenom avtalet tillsammans med dig. Från det att båten är såld så har du pengarna på ditt konto inom några dagar.

 

Så kommer vi igång med båtförmedling av din båt

Vi börjar med att komma överens om vad som är den bästa försäljningsstrategin för din båt. Sedan samlar vi in information om båten och dess utrustning och gör en värdering för att kunna bestämma en prisbild tillsammans med dig. Därefter gör vi en besiktning av din båt och påbörjar vårt försäljningsarbete.

Ställ en fråga här!

Kontakta mig om du vill ha en driven och personlig mäklare som gör sitt yttersta för att få din båt såld till bästa möjliga pris!

Telefonnummer: 073 – 200 05 90

Leo Almborg
Säljare – Båtförmedling

Här kommer en fråga från båtförmedlingssidan

1 + 9 =

Hitta till oss

Vår säljbrygga finns på adressen: Sundstabacken 2 i Stockholm. 

Följ oss på Facebook

Här kan du läsa mer om senaste nytt kring oss på Båtgiganten.

Z

AAA läge i Sthlm

Bästa läget att sälja din båt mitt i Sthlm

Z

Hjälper till med allt!

Vi sköter allt från avtal, annonsering, visningar, försäljning med mera.

Z

Eventuell inbytesbåt

Vi kan i många lägen ta emot köparens inbytesbåt.

Z

Finansieringslösning

Vi kan erbjuda köparen hjälp med ett tryggt båtlån till bra ränta.

Z

Båtbesiktning

Vi hjälper till med att besikta båten inför försäljningen.

Z

Ett högre pris

Med ovanstående punkter brukar vi kunna få ut ett bättre säljpris.

Fredrik Lindemann

Fredrik köpte en Flipper 880 ST under säsongen 2021
“Köpte en Flipper båt i våras osedd via Båtgiganten som låg i Finland. Allt fungerade bra inklusive besiktning och leverans. Lite mindre saker som behövts åtgärdas på båten och det har Båtgiganten löst smidigt och bra utan några problem.”

Jürgen Engelbrecht

Jürgen köpten en Yamarin 6250WA under säsongen 2021.
Kan verkligen rekommendera Båtgiganten. Vi beställde båten en Yamarin 6230 WA. i våras 2021 och fick den levererad till oss enligt ök. Allt som Båtgiganten lovade har man levt upp till. Tack för en väl genomförd affär.