Båtlån från 6,95%

Vi kan hjälpa dig med finansieringen din nya båt.

Båtgiganten - Säkert båtköp

Marknadens bästa båtlån

Vi hjälper dig med ett tryggt och fömrånligt båtlån med vår samarbetspartner Ecster. Du gör enkelt en ansökan direkt genom knappen nedan, vill du ha hjälp med ansökan eller ställa en fråga kring båtlån så kan du använda vårt kontaktformulär nedan.

Fredrik Lindemann

Fredrik köpte en Flipper 880 ST under säsongen 2021
“Köpte en Flipper båt i våras osedd via Båtgiganten som låg i Finland. Allt fungerade bra inklusive besiktning och leverans. Lite mindre saker som behövts åtgärdas på båten och det har Båtgiganten löst smidigt och bra utan några problem.”

Jürgen Engelbrecht

Jürgen köpten en Yamarin 6250WA under säsongen 2021.
Kan verkligen rekommendera Båtgiganten. Vi beställde båten en Yamarin 6230 WA. i våras 2021 och fick den levererad till oss enligt ök. Allt som Båtgiganten lovade har man levt upp till. Tack för en väl genomförd affär.

Båtgiganten - Säkert båtköp

Vad är det för villkor på ert båtlån?

Det beror lite på din ansökan, gör gärna den här ovan för att se vad vi kan erbjuda dig. Vi har ränta från och med 6,95%, med 240 månaders avbetalning och 20% direkt i handpenning för många av våra kunder.

Ställ en fråga om finansiering av båtköp

Här kan du ställa en fråga till oss gällande Finasiering av ditt  båtköp. Du behöver lägga minst 20% i handpenning på din båt. Ränta kan variera mellan ansökningar, vi försöker alltid få till den bästa räntan för just dig.

3 + 15 =