Begagnade Flipper till salu

Här nedan ser du alla begagnade Flipper motorbåtar som finns till salu!

Begagnade Flipper båtar till salu

Här nedan har vi samlat alla våra begagnade Flipper båtar som vi har till salu just nu. Ett välkänt märke från våra grannar öster om oss. Från landet med utrycket “de tusen sjöarnas land” har skapat detta fina båtmärke med lång tradition av motorbåtar av högsta kvalitet. 

En Flippers kännetecken är den sportiga känslan kombinerat med hög kvalitet på en båt som är väldigt trevlig att köra. Har några av de mest populära Daycruiser modellerna på marknaden och vi på Båtgiganten har haft förmånen att sälja väldigt många Flipper båtar sedan vår start.

Vill du se alla våra motorbåtar vi har till salu så hittar du alla motorbåtar här.

Vill du ha hjälp med att hitta en begagnad Flipper motorbåt?

Vi hjälper dig gärna att hitta en begagnad Flipper motorbåt, kontakta oss i formuläret här nedanför så återkommer vi inom kort!

14 + 2 =

Z

Tryggt båtlån

Vi kan hjälpa dig med en trygg finansieringslösning för ditt nya båtköp.

Z

Välja båtförsäkring

Vi hjälper dig med rätt båtförsäkring för just ditt båtägande.

Z

Vinterförvaring

Vi hjälper dig med service och vinterförvaring i Stockholmsområdet.

Redan sålda båtar

Här nedan ser du båtar som redan hunnit hitta nya ägare.

Visar 1–24 av 404 resultat

Begagnade Flipper båtar till salu

Välkommen till Båtgiganten, vi har blivit en av Sveriges största aktörer med begagnade motorbåtar. Vi hjälper dig att hitta rätt objekt och är du på jakt efter en Flipper så hjälper vi dig gärna. Vi säljer enbart begagnade objekt och har ingen försäljning av nya Flipper båtar. Då hänvisar vi gladeligen till deras återförsäljare.

Flipper har funnits sedan 1960-talet och grundades i Finland. Flippers motorbåtar gör sig kända genom den skandinaviska känslan av lyx och sport kombinerat under ett och samma träd. Är du ute i Stockholms skärgård och snurrar en härlig sommardag kommer du definitivt se en Flipper motorbåt som är ute. Vi på Båtgiganten har haft väldigt många förfrågningar på just Flippers modeller och hjälpt många av våra kunder att köpa sin båt hos oss.