Begagnade Finnmaster säljes

Här nedan ser du alla begagnade Finnmaster motorbåtar som finns till salu!

|  Vi hjälper dig med marknadens bästa båtlån!  |  Vi tar också emot inbytesbåtar  |

Begagnade Finnmaster båtar till salu

Här nedan har vi samlat alla våra begagnade Finnmaster båtar som vi har till salu just nu. Ett mycket efterfrågat båtmärke som också ingår i familjen tillsammans med Husky och Grandezza. Motorbåtar som håller ett väldigt bra andrahandsvärde och är byggda med finsk precision och lång båtbyggarkultur som syns i detaljerna. Står sig väldigt bra i vår skandinaviska miljö och är ett av de mest efterfrågade båtmärkena hos oss på Båtgiganten.

Vill du se alla våra motorbåtar vi har till salu så hittar du alla motorbåtar här.

Vill du ha hjälp med att hitta en begagnad Finnmaster motorbåt?

Vi hjälper dig gärna att hitta en begagnad Finnmaster motorbåt, kontakta oss i formuläret här nedanför så återkommer vi inom kort!

14 + 9 =

Hemleverans

Hemleverans i hela Norden.

Alandia Försäkring

Maskinskadegaranti från första dagen.

Säker betalning

Trygg och enkel betalning.

Tryggt båtlån

Vi hjälper dig med marknadens bästa båtlån.

Redan sålda båtar

Här nedan ser du båtar som redan hunnit hitta nya ägare.

Visar 1–24 av 402 resultat

Begagnade Finnmaster båtar till salu

Välkommen till Båtgiganten, vi har blivit en av Sveriges största aktörer med begagnade motorbåtar. Vi hjälper dig att hitta rätt objekt och är du på jakt efter en Finnmaster så hjälper vi dig gärna. Vi säljer enbart begagnade objekt och har ingen försäljning av nya Finnmaster båtar. Då hänvisar vi gladeligen till deras återförsäljare.

Finnmaster är ett finsk båtbyggarbolag som har funnits sedan en väldigt lång tid tillbaka. Ingår i familjen med Husky och Grandezza som visar att man kan bygga olika sorters båtar till olika aktiviteter men hålla samma röda linje genom alla serier där man inte tummar på kvaliteten. Finnmaster håller väldigt bra i våra skandinaviska vatten och det görs inga kompromisser när Finnmaster bygger båtar.