Nya motorbåtar till salu

Här nedan ser du helt sprillans nya motorbåtar som finns till salu!

Denna sida är under arbete just nu.

Sök bland helt nya motorbåtar till salu

Här ser du helt nya båtar som är till salu. Båtgiganten är auktoriserad återförsäljare åt Westline Boats och Micores båtmodeller. Nedan ser du helt färdiga paket och du kan filtrera på utrustningsnivån till vänster. Du kan även bygga ihop din helt egna modell av samtliga båtar. Följ länkarna nedan för att sätta ihop den utrustning som passar dig.

Sök märke lr modell
Prisintervall
Välj längd
Båttyp
Motortyp
WC
Kök

Hemleverans

Hemleverans i hela Norden.

Alandia Försäkring

Maskinskadegaranti från första dagen.

Säker betalning

Trygg och enkel betalning.

Tryggt båtlån

Kampanjränta från 2,95%

Begagnade båtar till salu

Välkommen till Båtgiganten, vi har blivit en av Sveriges största aktörer med begagnade motorbåtar. Vår försäljningsbryggga ligger mitt i Stockholm, Skanstull, och med flertalet samarbetspartners i Norden kan vi även hitta din båt utanför våra gränser. Vi säljer, köper och förmedlar begagnade motorbåtar och finns här för att hjälpa dig att hitta din nästa motorbåt. 

Vi kan även hjälpa dig med att bli av med din gamla motorbåt om du redan har en. Vi har en databas av intresserade båtköpare i klassen medelstor fritidsbåt och uppåt. Vi kan även hjälpa dig med finansiering av din nästa motorbåt och erbjuda dig marknadens bästa båtlån med ränta från 1,99%.

På denna sida ser du befintliga båtar till salu just nu som vi har inne till försäljning. Vissa båtar kan vara bokade redan men inte sålda så ta alltid kontakt med ansvarig säljare kring en båt som du är intresserad av. Det är en kort säsong med högt tryck så vi försöker hinna med att svara dig. såfort vi bara kan.

Bevaka en specifik båtmodell!

Är du på jakt efter en specifik båtmodell så kan du berätta det för oss här i formuläret så hör vi av oss när den kommer in.

12 + 12 =