Westline 27

Westline 27 är det senaste tillskottet från Westline Boats. En riktigt skärgårdsjeep som är den perfekta båtmodell för hela året. Klarar sig lika bra i tuffa förhållanden som för fina lugnare sommardagar.

Westline 27 gör upp till 31 knop i toppfart och går behagligt i marschfart mellan 22-27 knop. Stora och smarta förvaringsutrymmen och fungerar perfekt för dig som söker en pålitlig arbetspartner.

Westline tog fram Westline 27 för dig söker en arbetsbåt, fritidsbåt och transportbåt i en och samma lösning och har lyckats väldigt bra med detta.

Båten har en bekväm koj med två stycken sovplatser som ger dig övernattningsmöjligheter när du är ute på längre turer. Det finns även en stickkoj under passagerarstolen som är ca 170 cm i längd. Du har också en rymlig toalett.

Båten är perfekt för umgänge och med fokus på stora sociala ytor. Genomtänkta lösningar, kök, toalett, dusch, generösa förvarings- och arbetsutrymmen, badbrygga samt en stor u-soffa. Med god bränsleekonomi och fantastiska sjöegenskaper kan vi garantera härliga stunder till havs. Hämta familj och vänner, packa väskan och på med badkläderna – det är dags för härliga sommardagar!

En riktig “skärgådsjeep” för året om användare

På det rymliga akterdäcket har du löstagbara grindar för dig som vill klunna lasta med dig mycket saker. Det finns också gott om plats för stolar och bord, du kan själv skräddarsy din Westline 27 här hos oss på Båtgiganten.

Startpris:

1 995 000 kr

Månadskostnad: 6 222 kr/mån*

Vi reserverar oss för skrivfel eller ändrade och uppdaterade priser från leverantör.

Månadskostnaden är en genomsnittlig månadskostnad utslaget på antal månader i exemplet.

* Räkneexempel på 240 mån, 4,95% ränta, 50% handpenning.

VIKT
ca 3200 kg

LÄNGD
8,48 meter

BREDD
2,90 meter

Djup
0,96 meter

Har du en fråga om Westline 27, ställ den här!

Här kan du enkelt ställa en fråga om en Westline så återkopplar en säljare från oss dig inom kort.

Här kommer en fråga om en Westline 27 från Båtgiganten.se

4 + 1 =